I ovn: 60-70 minutter i varmluftovn ved 180 grader eller 200 grader i almindelig ovn
I gryde: Brunes godt ved stærk varme og steger videre under låg i 45-60 minutter
På grill: Med lukket låg ca. 1 time
I ovn: 35-45 minutter i varmluftovn ved 180 grader eller 200 grader i almindelig ovn
I gryde eller pande: Brun lårene i fedtstof og tilsæt væske. Lad lårene stege videre ved middelhøj varme i 35-45 minutter
På grill: (Direkte varme) ca. 20 min
Hele lår: Som overlår og underlår. I gryde steger hele lår dog videre i 50 minutter
I ovn: 20-25 minutter i varmluftovn ved 180 grader eller 200 grader i almindelig ovn
På pande: 9-10 minutter på hver side ved middel varme
På grill: (Direkte varme) ca. 10 min. på hver side
I ovn: 15-17 minutter i varmluftovn ved 180 grader eller 200 grader i almindelig ovn
På pande: Brun vingerne i fedtstof, hæld væske på og steg videre i 15-17 minutter