Logo
HElKyllingJulBANNER.jpg
Banner Spyd Danpo
kyllingepinde_banner.jpg
BBQunderlårMkartoffeltårneStemning1BANNER.jpg

God allround køkkenhygiejne – BARE BASIS

Vi ved det godt… at vi skal vaske hænder, skifte skærebræt og ikke blande kød og grønt osv.

Derfor har vi her samlet 12 af vores bedste køkkentips:

1

Sørg for, at kødet kommer hurtigt hjem og på køl efter indkøb

2

Korrekt køleskabstemperatur er højst +5 grader

3

Hold køleskabet rent

4

Tag først kødet ud af køleskabet, når det skal tilberedes

5

Marineret kød opbevares i køleskab under marinering

6

Optø frosset kød i køleskab

7

Vask hænder før og efter berøring af rå madvarer

8

Brug altid rene redskaber

9

Vask skærebræt og kniv grundigt i varmt vand og opvaskemiddel efter partering og udskæring af råt kød - og lad det tørre helt, før det bruges igen

10

Det er praktisk at have flere skærebrætter, så du kan tage et rent og tørt til det næste, du skal skære ud

11

Sæt middagsrester hurtigt i køleskabet, også selv om de stadig er lune

12

Bland ikke rå varer med tilberedte varer

hygiejne_gront_vask.jpg
hygiejne_kylling_1.jpg
hygiejne_kylling_2.jpg