Vi ved det godt… at vi skal vaske hænder, skifte skærebræt og ikke blande kød og grønt osv.
Derfor har vi her samlet 12 af vores bedste køkkentips:
Sørg for, at kødet kommer hurtigt hjem og på køl efter indkøb
Korrekt køleskabstemperatur er højst +5 grader
Hold køleskabet rent
Tag først kødet ud af køleskabet, når det skal tilberedes
Marineret kød opbevares i køleskab under marinering
Optø frosset kød i køleskab
Vask hænder før og efter berøring af rå madvarer
Brug altid rene redskaber
Vask skærebræt og kniv grundigt i varmt vand og opvaskemiddel efter partering og udskæring af råt kød - og lad det tørre helt, før det bruges igen
Det er praktisk at have flere skærebrætter, så du kan tage et rent og tørt til det næste, du skal skære ud
Sæt middagsrester hurtigt i køleskabet, også selv om de stadig er lune
Bland ikke rå varer med tilberedte varer