Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Hos Danpo støtter vi Julemærkehjemmet!

I Danmark har vi noget der hedder ”Julemærkehjemmene”.

Navnet skyldes, at den primære indtægt til Julemærkehjemmene oprindeligt kom fra salget af julemærker, som danskerne i stor stil satte på deres julepost. En fantastisk idé der siden 1912 har været grundlaget for driften af Julemærkehjemmene.

De fire Julemærkehjem hjælper hvert år flere hundrede børn til et lidt bedre liv. Det er især børn der af en eller anden årsag mistrives og slås med for høj vægt.

Opholdet på Julemærkehjemmene er et lille livsstilskursus i det sunde liv, og et frirum for børn med en barsk barndom.

Danskerne sender ikke så mange julekort og julebreve mere. Dels sendes rigtig mange skønne hilsener elektronisk, dels er det faktisk blevet meget dyrt at sende en hilsen med posten. Det giver eksempelvis en virksomhed som Danpo en fin anledning til at støtte et godt initiativ.

Vi har lavet en smuk bog med børn og dejlige opskrifter fra Julemærkehjemmet Fjordmark der ligger i det sydlige Jylland ned til Flensburg Fjord. Bogen er lige kommet fra trykkeriet og vi håber bogen kan skabe nogle penge til Julemærkehjemmets store arbejde med børnene. 

På julemærkehjemmet har man troen på, at ALLE KAN meget mere, end de selv tror.

Julemærkehjemmet Fjordmark har plads til 30 børn i alderen 7 til 14 år ad gangen Det ligger i grønne omgivelser lige ned til Flensborg Fjord, i en smuk gammel villa med tilbygninger, egen idrætshal og masser af faciliteter til udendørs leg og motion. 

 
Det er på Fjordmarken vigtigt, at hvert enkelt barn får et godt ophold - fuld af oplevelser og succeser. De voksne på julemærkehjemmet Fjordmark tager stor ansvar for og stiller krav til ALLE deres børn. Det gør man, fordi man tror på, at det at stille krav til et andet menneske er udtryk for tillid.

100% kyllingeglæde - køb bogen her !

Danpo har i samarbejde med julemærkehjemmet lavet en super lækker kogebog ”100% kyllingeglæde med julemærkehjemmet” og den kan du købe for kun 40 kr. + porto. Pengene går ubeskåret til julemærkehjemmet.'

Send os en privat besked med din adresse, så sørger vi for at du modtager den flotte og inspirerende bog på 80 sider.

Skriv til: nina.scheuer@danpo.dk

Pizza på den sunde måde....

Her ser du et udpluk af opskrifter som du kan finde i kogebogen. Det er alle opskrifter som inspirerer til, hvordan du kan få en lidt sundere hverdag.....

Squashghetti med kødboller

Hvorfor ikke skifte spaghetti ud med revet squash - super sundt og smagfuldt.

Se opskriften her...