Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Minikøller med tomatmarineret pastasalat

10 personer

Ingredienser

50 stk. minikøller – stegte eller rå

500 g pasta penne

5 hjertesalat

5 forårsløg

250 g sukkerærter

5 spsk. bredbladet persille

2½ spsk. olivenolie

5 spsk. soltørrede tomater i olie

2½ tsk. citronsaft

Et nip sukker

Salt og friskkværnet peber

 
Tilberedning

Tilbered minikøller efter anvisning på emballagen.

Kog pasta penne efter anvisning på emballagen, og lad dem afkøle.

Pluk hjertesalat i mindre stykker, og skær forårsløg og sukkerærter på skrå i lange, tynde strimler. Hak persillen i mindre stykker.

 

Blend olivenolie med soltørrede tomater og citronsaft til en ensartet masse, og smag til med sukker, salt og friskkværnet peber. Hæld de afkølede pasta penne i tomatmarinaden, og vend godt rundt, så marinaden bliver fordelt.

Bland hjertesalat, forårsløg, sukkerærter og persille sammen med tomatmarineret pasta penne.

Server minikøllerne med tomatmarineret pastasalat og et stykke godt brød.