Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

BBQ minikøller med speltsalat


10 Portioner
50 stk. Danpo BBQ minikøller


Speltsalat
500 g speltkerner ukogte
500 g grønkål, grofthakket
250 g rødløg i tynde både
100 g soltørrede tranebær
300 g feta i brudstykker


Dressing
3 spsk. grovkornet sennep
4 spsk. honning
0,5 dl. lys balsamico eddike
1,5 dl. oliven olie
Salt og frisk kværnet peber


Tilbehør
Groft brød


Tilberedning
Tilbered minikøller efter anvisning på pakken.

Kog speltkerner efter anvisning og lad dem blive kolde.
Bland de øvrige ingredienser sammen til speltsalaten.
Pisk alle ingredienser sammen til dressingen og vend den i speltsalaten. – Pynt med revet citronskal.

Server lune minikøller med speltsalat og groft brød.