Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Club sandwich

10 personer

Ingredienser

1500 g. sandwich kylling/ kyllingekebab

30 skiver groft sandwichbrød

20 skiver parmaskinke

20 store salatblade

10 store tomater skåret i skiver

2-3 agurker skåret i skiver

Krydder-mayo
3 pasteuriserede æggeblommer

9 spsk. smagsneutral olie

1½ tsk. dijon sennep

1½ tsk. hvidvinseddike

½ tsk. chili

2 fed knust hvidløg

Salt, peber

Baby-kartofler

1 kg små kartofler, vasket og skåret i skiver

3 spsk. olie

2-3 spsk. barbecue sauce

1½ tsk. salt


Tilberedning

Bred parmaskinken ud på bagepapir og rist den sprød i ovnen ca. 5-7 minutter ved 200ºC

Rist brødet i ovnen. Brug 3 skiver brød pr sandwich og fordel skiftevis salatblade, sandwich kylling/kebab, tomatskiver, agurkeskiver og sprød parmaskinke imellem brødskiverne. Del hver sandwich diagonalt, og hold den evt. samlet med pinde.

Læg de pasteuriserede æggeblommer i bunden af en høj, smal skål eller glas. Tilsæt sennep, eddike, chili, hvidløg, salt og peber. Hæld til sidst olien forsigtigt på, så den lægger sig ”ovenpå” de andre ingredienser. Blend nu med stavblender til massen bliver tyk, sammenhængende og cremet.

Vend kartoffelskiverne i olie og barbecue sauce og drys med salt. Bag kartoflerne i ovnen 30 – 35 minutter ved 200ºC til de er møre og sprøde.

Server Club sandwich med krydder-mayo og sprøde kartofler.

Gó ide: Der kan naturligvis også bruges kyllingefilet eller inderfilet i clubsandwich - og så blot strimle og krydre dem.