Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Kyllingepinde med asiatisk inspireret grønt og tandoori dip

10 portioner

Ingredienser

30 stk. kyllingepinde

Grønsager

750 g. sukkerærter/slikærter

1,5 kg. broccoli

1,25 kg. cherrytomater

1 spsk. sesamolie (kan udelades)

2 spsk. fish sauce

1 spsk. soya sauce

1,5 kg. kartofler

2½ spsk. olie

Salt, peber

Tandoori dip

5 dl. græsk yoghurt

1½ tsk. salt

2-3 tsk. tandoori krydderi

Saft af 1-2 lime

 

Tilberedning

Tilbered kyllingepindene efter anvisning på emballagen.

Rens grønsagerne og skær broccoli i buketter. Damp grønsagerne i ovnen på dampprogram eller i en gryde til de er lige knapt møre, de skal stadig have bid og være sprøde. Dryp med en blanding sesamolie, fishsauce og soya sauce og vend godt rundt inden servering.

Skyl kartoflerne grundigt og skær dem i mindre stykker.  Fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir, dryp med olie, og drys salt og peber på. Bag kartoflerne i ovnen ca. 35-45 minutter ved 200ºC

Rør græsk yoghurt med salt, tandoori krydderi og limesaft og lad dippen trække lidt inden servering.

Server de sprøde kyllingepinde med asiatisk inspireret grønt, ovnbagte kartofler og tandoori dip.

Har du kyllingepinde til overs så brug dem på bufetten, i sandwich eller salatbaren dagen efter.