Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Kylletter med stegte ris og honningristede skalotteløg

10 portioner

Ingredienser

20 stk. kylletter

2½ spsk. olie

1½ l. kogte ris, evt. en rest

2½ tsk. garam masala (indisk blandingskrydderi)

5 forårsløg

5 gulerødder

2 store snackpeber

5 dl. frosne ærter

10 skalotteløg

2½ spsk. honning

 

Tilberedning

Steg kylletterne efter anvisning på emballagen.

Opvarm olien i en dyb pande eller wok, tilsæt garam masala og steg 1-2 minutter ved middelhøj varme. Tilsæt de kogte ris og steg dem med 3-4 minutter.

Skær forårsløg i skiver, riv gulerødder groft og skær snack peber i skiver. Hæld grøntsagerne ned til de stegte ris og steg dem med 1-2 minutter. Skru ned for varmen og tilsæt de frosne ærter lige inden servering.

Skær løgene i skiver. Smelt honningen på en pande ved svag varme, tilsæt løgene og lad dem stege til de er let gyldne og bløde.

Server kylletterne med stegte ris og honningristede skalotteløg, samt godt brød.

Har du kylletter til overs så brug dem på buffeten, i sandwich eller salatbaren dagen efter.