Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Kylletter med rissalat

10 portioner

Ingredienser

20 stk. kylletter

Rissalat

10 dl. ris

5 stængler bladselleri

5 store gulerødder

10 grønne asparges

2 salatløg

2 peberfrugter

Bredbladet persille til pynt

Marinade

2 ½ spsk. olie

1½ spsk. citronsaft

1½ spsk. flydende honning

Salt, peber

Tilberedning

Kog risen efter anvisning på emballagen og lad den køle af.

Rens grønsagerne og skær bladselleri, asparges og salatløg i tynde skiver. Riv gulerødderne groft og skær peberfrugten i mindre stykker. Skyl persillen og pluk den i mindre stykker

Bland en marinade af olie, citronsaft og honning, og smag til med lidt salt og peber.

Når risen er afkølet, røres den løs med en gaffel og blandes med grønsagerne. Til sidst hældes marinaden over og salaten blandes godt.

Steg kylletterne i ovnen ved 200°C (175°C varmluftsovn) hvis de er optøet ca. 25 minutter eller direkte fra frost ca. 30 minutter. 

Har du kylletter til overs så brug dem på bufetten, i sandwich eller salatbaren dagen efter.