Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Saftige kyllingelår med honningbagte rodfrugter

10 portioner

Ingredienser

10 hele lår

Salt og peber

Honningbagte rodfrugter

10 store gulerødder

10 rødbeder

10 pastinakker

2,5 spsk.olie

Salt, peber

2,5 spsk. flydende honning

2-3 tsk. fintrevet citronskal

Bladene fra 5 stilke frisk timian


Tilberedning

Forvarm ovnen til 200 °C. Krydr kyllingelårene med salt og peber og steg dem i ovnen ca. 50 minutter til de er sprøde og gennemstegte.

Skræl rodfrugterne og skær dem i stave eller både. Hæld olie, salt og peber i en frost pose og hæld rodfrugterne heri. Luk posen og ryst indholdet godt, så olien fordeles på rodfrugterne. Bred dem ud på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen ca. 40 minutter ved 200°C.   

Bland honning, citronskal og timian sammen og dryp det på rodfrugterne de sidste 10 minutter af bagetiden.

Server kyllingelår med de honningbagte rodfrugter, frisk timian og grøn salat.