Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Orange kyllingelår med bagte rødbeder

Forberedelsestid:10 min. Tilberedning: ca. 45 min.

10 Portioner


Ingredienser



20 stk. Danpo under/overlår
Saft og appelsinskal fra 2 appelsiner
4 kg små rødbeder
½ dl olivenolie
Saft og appelsinskal fra 1 appelsin
2-3 tsk. fintrevet frisk ingefær
2-3 tsk. stødt spidskommen
Salt, peber
2 store håndfulde rødbedeblade

Tilbehør:
Brød
Yoghurt

Tilberedning:

Skræl rødbederne og skær dem i mindre stykker. Læg rødbederne på et stort stykke alufolie eller i en foliebakke. Dryp rødbederne med olivenolie og appelsinsaft. Krydr med revet appelsinskal, revet ingefær, spidskommen, salt og peber.

Læg kyllingelårene i et ovnfast fad, riv appelsinskallen hen over og dryp med appelsinsaft. Steg kyllingelårene i ovnen
sammen med rødbederne, ca. 45 min. ved 200°C.

Bland rødbederne godt med rødbedeblade og server dem til kyllingelårene sammen med brød og yoghurt.

Velbekomme.