Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Marokko HOT night med couscous-salat

10 portioner


Ingredienser:
1200g Marokko HOT night
4 dl cous cous
8 dl Vand
2 tsk salt

½ bdt mynte
1 bakke rucola salat
4 tomater
4 spsk fetaost i tern
200 g mandler
2 appelsin
Salt og peber



Tilberedning:

Marokko Hot night steges på pande ca. 5-7 min på hver side.

Kom 2 dl couscous, 4 dl vand og lidt salt i en gryde. Når vandet koger slukkes, og grynene trækker færdig.

Rør grynene med en gaffel, og lad dem køle af.

Bland herefter forsigtig couscousgrynene med mynte, rucola salat, tomater og appelsin skåret I tern, fetaost og tørristede hakkede mandler. Smag til med salt og peber.