Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Kyllingeunderlår med appelsinsalat


10 Portioner

Ingredienser
20 stk. Danpo kyllingeunderlår
Salt og friskkværnet peber

Appelsinsalat
500 g spidskål i strimler
8 stk. appelsiner uden skal i skiver (1100g)
250 g rødløg i ringe
Kerner fra 1 granat æble

Dressing
0,5 dl æbleeddike
2 spsk. honning
1 dl. oliven olie
Kværnet peber

Tilbehør
Fuldkorns flutes

Tilberedning
Tilbered Danpo kyllingeunderlår efter anvisning – krydr med salt og peber.

Anret på et stort fad spidskål, appelsinskiver, ringe af rødløg og granatæblekerner.
Pisk dressingen sammen og hæld over inden servering.
Drys evt. med lidt stødt kanel.

Server salaten til lune Danpo kyllingeunderlår og fuldkornsflutes.