Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Kyllingelår stegt med majroer & gulerødder i hvidvinssky

10 Portioner

Ingredienser
10 Danpo hele kyllingelår
Salt, peber
900g små majroer
900g skrællede gulerødder
3 tsk. knuste enebær
150g pancetta eller bacon i skiver
3 dl tør hvidvin
2 spsk. olivenolie
20 salvieblade
100 sorte soltørrede oliven

Tilbehør:
Brød, ris, kartofler eller kartoffelmos

Tilberedning
Læg kyllingelårene i en smurt bradepande og krydr med salt og peber. Halver de største majroer og skær gulerødder i kvarte på langs.

Læg grønsagerne i bradepanden sammen med kyllingelårene og drys med enebær.Dæk kyllingestykkerne med pancetta,
hæld hvidvin ved, dryp grønsagerne med olivenolie og drys med salvieblade. Sæt bradepanden i ovnen ved 200°C i ca. 45 min.

Server med brød, ris eller kartofler.


Energi pr. person: 2240 kJ (533 kcal) Energifordeling: Fedt 34%, Protein 23%, Kulhydrat 39%