Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Kyllingelår med ris og karry sauce

10 personer

Ingredienser
10 Danpo kyllingeunderlår
Olie
2-3 spsk karry
4 løg
1 liter hønsebouillon
5 æbler
100g rosiner
100g abrikoser i tern
1/4 liter madlavningsfløde
Salt
Evt.1 bdt. frisk mynte

Tilbehør
Ris

Tilberedning
Rist karry og hakket løg i olie ved jævn varme.
Tilsæt bouillon og lad det koge 5 min.
Krydr. kyllingelårerne og steg dem i ovn efter anvisning på pakken.

Kom æbler i små tern, rosiner og abrikoser ved saucen og lad det simre 5 min. Hæld dernæst fløden i, kog op og smag til med salt.

Server saucen til kyllingelårene sammen med ris og drys evt. med friske mynteblade.