Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Kyllingelår med kartofler og rødkålssalat

10 portioner

Ingredienser
10 Danpo hele kyllingelår
Salt og peber
Smør til stegning
1-2 løg
4-5 udkernede røde æbler
Ca 1 kg rødkål
1 dl hakket persille
1 kg kartofler
10 portioner sauce, hjemmelavet eller færdigkøbt

Tilberedning
Kog kartoflerne. Krydr kyllingelårene godt, og læg dem i et ovnfast fad, og steg i ovn ved 225º C i ca. 30-35 min.

Skær løg i skiver, æbler i tern, og steg dem på en pande i et par minutter. Krydr med salt og peber.

Inden servering blandes persille i og simre ca 1 minut.
Varm saucen og hæld evt. sky fra kyllingen ved.

Server kyllingelårene med kartofler og rødkålssalat.