Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

BBQ underlår med timianstegte kartoffeltårne og sommergrøntsager

10 portioner
Ingredienser

20 stk. kyllingeunderlår


Timianstegte kartoffeltårne
1400 g kartofler

150 g smør

50 g parmesanost

5 spsk. finthakket, frisk timian

2½ tsk. salt

Friskkværnet peber

Sommergrøntsager

900 g friske asparges

500 g radiser

500 g jordbær

900 g sukkerærter

Tilberedning:  

Pensel underlår med marinade og grill eller steg dem efter anvisning på emballagen.

Vask kartoflerne godt og skær dem i ultratynde skiver. Smelt smørret og riv parmesanosten fint. Hæld det smeltede smør over kartoflerne og vend det godt rundt, så smørret bliver fordelt på skiverne. Drys med parmesanost, frisk timian, salt og peber og vend det hele godt rundt igen. Saml nu kartoffelskiverne i tårne, hvor skiverne ligger ovenpå hinanden og stil hvert tårn i en folieform. Grill kartoffeltårnene ca. 25 min. ved indirekte varme.

Skær grønsagerne i mindre stykker og grill/steg evt. nogle af dem lige inden servering.

Server underlår med timianstegte kartoffeltårne og sommergrøntsager.