Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Barbeque kyllingelår med ovnbagte kartofler og broccolisalat


10 portioner

Ingredienser
1750g Danpo kyllingelår

Barbequedressing:
2 dl olie
4 fed hvidløg
2 finthakket løg
12 spsk tomatketchup
2,5 spsk eddike
250g mørk farin
4 spsk karry
Chili og tabasco (efter smag)
Salt og peber


Broccolisalat
2-3 bundt broccoli
15 spsk creme fraiche
3 spsk mayonaise
3 spsk honning
2 hakket løg
75 g peanuts
Eddike
Salt og peber
Rosiner

Tibehør:
Ovnbagte eller kogte kartofler

Tilberedning
Brun kyllingelårene på en pande i lidt olie og læg dem i et ildfast fad.

Pisk alle ingredienserne til barbequedressing sammen og fordel det over kyllingelårene. Steg lårene i ovnen ved 180° C i ca. 45 minutter.

Broccolien plukkes i små buketter. Resten af ingredienser blandes og smages til med salt, peber og lidt eddike. Vend broccolien i cremen, og lad det trække mindst 30 minutter.
Server salaten til kyllingelårene sammen med ovnbagte eller kogte kartofler.


Velbekomme.