Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Farseret kyllingekotelet med bagte frugter, kartofler og skysauce

10 personer

Ingredienser:
2,2 kg kyllingekotelet (10 stk.)
250 g grofthakkede champignon
200 g finthakket rødløg
100 g hakket syltet rød peber
400 g hakket kylling
2 æg
60 g hvedemel
3 spsk hakket persille
salt, peber

600 g henkogte ferskner
500 g æbler i tykke både
350 g blå blommer i halve
2 tsk. sukker
Romainesalat

1,7 kg aspargeskartofler, kogte

Sky fra kyllingkoteletter smagt til med hønsebouillon og rødvin.

Tilberedning:
Hak champignon og rødløg.
Rør en fars af hakket kylling, æg, mel, salt og peber. Tilsæt champignon, rødløg og syltet rød peber.

Fyld farsen ind under skindet på kyllingekoteletterne, og læg de farserede kyllingekoteletter i et ildfast fad og steg ved 200°C i ca. 30 min.

Hæld stegesky fra, spæd op med hønsebouillon og rødvin. Smag til med salt og peber.

Lad ferskner dryppe af i en sigte, skær dem i kvarte. Fordel alle frugter på bradepande med bagepapir og drys med sukker. Bag ved 200°C i ca. 20 min.

Anret kødet på fad. Læg en bund af Romainesalat i et andet fad og anret de bagte frugter. Tilbehør kogte aspargeskartofter og skysauce.