Dansk Engelsk Tysk Spansk

Kyllingespyd med chili yoghurt, couscous salat med mynte og pistacienødder.

10 personer

Ingredienser
1000 g kyllingefars
20 spyd

Couscous salat 
5 dl. cous cous
5 dl. vand eller bouillon
7 spsk hakkede pistacienødder
10 spsk sultanas (lyse rosiner)
5 spsk mynte
5 spsk koriander
2 dl ristede løg
Saft og citronskal af 2 citroner

Chiliyoghurt
5 dl yoghurt
2-3 tsk chilisauce
1-2 tsk dijon sennep
Salt

Tilberedning
Bland ingredienserne sammen til chiliyoghurten, og stil på køl.

Rul kylilngefarsen i lange pølser og sæt dem på spyddene.
Grill i ca. 3 minutter på hver side, til de er gennemstegt.

Cous cous
Kog vand eller bouillon, tilsæt cous cous og dæk med låg. Lad det trække i ca. 15 min, og lad det køle. Derefter blandes de resterende ingredienser i - smag til med citronsaft og salt.

Velbekomme