Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Kyllingespyd med lun appelsin-stegt rosenkålssalat og balsamico dryp

10 personer

Ingredienser

30 stegte Danpo kyllingespyd

1 kg. rosenkål

50 g. smør

5 spsk. appelsinsaft

5 appelsiner

2½ spsk. rosenpeber

2½ spsk. balsamico

3 tsk. honning

2½ spsk. olie

3 tsk. dijon sennep

Tilberedning

Opvarm kyllingespyd i ovnen efter anvisning på pakken.

Del rosenkål i halve, smelt smør på en pande og steg rosenkål heri til de tager lidt farve. Hæld 5 spsk. appelsinsaft på og vend det godt rundt.

Pil appelsiner, del dem i både og skær dem i mindre stykker. Bland de lune rosenkål med appelsinstykkerne og tilsæt friskkværnet rosenpeber.

Rør en marinade af balsamico, honning, olie og sennep og hæld den over den lune rosenkålssalat lige inden servering.