Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Fyldte farspakker og julehjerter

10 personer

Ingredienser

1800 g Danpo hakket kylling

Kyllingebacon i skiver

Ca. 8 tsk. salt

2-3 æg

3 store løg, finthakket eller revet

7 spsk. mælk eller fløde

5 spsk. mel

Julekrydderier efter eget valg

Mozzarella eller cheddar 

Tilberedning

Rør hakket kylling med salt. Tilsæt æg, finthakket løg og fløde. Rør mel og krydderier i farsen. Lad farsen hvile mindst 30 minutter.
Smør en muffinform med fedtstof. Lav farskugler og tryk et stykke frisk mozzarella ned midt i farsen. Luk hullet og bind bacon omkring i et kryds som en pakke. Læg pakkerne i hver sit rum i muffinformen.

Form ovale frikadeller. Læg dem 2 og 2 i en v form på en bageplade med bagepapir, og form hjerter. Bag dem 12-15 minutter i ovnen ved 200°C. Grill dem evt. en smule til sidst, for en sprød overflade.