Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Kråser i rødvin med persille

10 portioner

Ingredienser

1,5 kg Danpo Kyllingekråser

2 spsk. mel

1 spsk. paprika

50 g smør

750 g gulerødder

4 rødløg

5 dl rødvin

1 l god kalvefond

3 røde peberfrugter

5 dl bredbladet persille, hakket

revet skal af 1 økologisk citron

3 fed hvidløg, finthakket

 

Tilbehør:

Cornichoner og syltede løg

Kartoffelmos, ris eller groft brød

Tilberedning

Skyl kråserne og dup dem tørre. Vend mel og paprika sammen og vend kråserne i blandingen til melet er godt fordelt. Brun dem i smørret i en tykbundet gryde.

Skræl gulerødder og løg og skær dem i grove stykker. Brun dem i gryden sammen med kråserne. Tilsæt rødvin og lad det koge ind til det halve. Tilsæt kalvefond og lad retten simre under låg i ca. 2 timer til kråserne er møre. Skær peberfrugt i strimler og lad dem koge med i retten de sidste 10 minutter inden servering.

Bland persille sammen med revet citron og hvidløg og drys blandingen over ved servering.

Husk - Klargør kråserne dagen før!