Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Stegte kyllingespyd til madpakke turen med pestomarineret kikærtesalat

10 personer

Ingredienser

30 Danpo stegte kyllingespyd

5 spsk. pinjekerner

2½ dl. frisk basilikum

4 fed hvidløg

1½ dl. olivenolie

5 spsk. revet parmesan

1000 g. kogte kikærter

5 store gulerødder

250 g. broccoli

250 g. friske sukkerærter

250 g. babysalat

Vores kyllingespyd er en hel marineret inderfilet - saftig og fuld af smag.

 

Tilberedning

Tilbered kyllingespyd efter anvisning på pakken.

Rist pinjekerner på en tør pande til de er gyldne og lad dem køle af. Blend pinjekerner med basilikum, hvidløg, olivenolie og revet parmesan. Lad pestoen trække ca. 1 time. Skyl de kogte kikærter og bland dem med pestoen. Skræl lange strimler af gulerødderne og del broccolien i små buketter. Bland babysalat med kikærter, gulerodsstrimler, broccoli og sukkerærter.

Server i madpakken når der er tur dag og forkæl evt. ekstra med en bær dessert af skyr rørt med vaniljepulver pyntet med friske bær.