Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Stegte kyllingespyd med stegte nudler

10 personer

Ingredienser

30 Danpo stegte kyllingespyd

1000 g. nudler

2 store løg

250 g. sukkerærter

5 røde peberfrugter

250 g. babymajs

½ l. edamame bønner (frost)

½ dl. sesamolie

25 g. finthakket ingefær

2½ spsk. finthakket rød chili

3-5 fed presset hvidløg

Frisk koriander

Vores kyllingespyd er en hel marineret inderfilet - saftig og fuld af smag.

 

Tilberedning

Tilbered kyllingespyd efter anvisning på pakken.

Kog nudler efter anvisning på pakken og hæld dem i et dørslag til afdrypning. Skær løg, sukkerærter, peberfrugter og babymajs i lange, tynde strimler. Læg edamame bønner i en lille skål og overhæld dem med kogende vand, og lad dem trække ca. 5 minutter, til de er tøet op.

Opvarm sesamolien i en wok eller dyb pande og steg ingefær, chili og hvidløg i ca. 1 minut. Tilsæt de kogte nudler samt grønsager og steg det hele sammen i 1-2 minutter ved høj varme.

Server kyllingespyd med stegte nudler, frisk koriander og en god chilisauce.