Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Stegte kyllingespyd med saltbagte kartofler og vandmelonsalat

10 portioner
Ingredienser

Inderfilet på spyd

30 stk. stegte kyllingespyd

Saltbagte kartofler

1400 g små kartofler

1 kg fint salt

Vandmelonsalat

½ vandmelon

500 g babyspinat

250 g feta

5 spsk. græskarkerner

Lynmarineret agurkesalat

4 agurker

4 dl. hvidvinseddike

5 spsk. lys rørsukker

2-3 tsk. salt

2-3 spsk. klippet purløg

Tilberedning

Skyl kartoflerne og læg dem i en foliebakke eller et fad, der kan tåle den høje varme fra grillen. Hæld saltet over, så kartoflerne er næsten dækket. Sæt fadet på grillen og bag kartoflerne ca.35-40 minutter til de er møre - (kan naturligvis også laves i ovnen).

Skær vandmelonen i tern og anret den på fad oven på babyspinaten. Smuldr fetaen og drys den over. Rist græskarkerne på en tør pande 2-3 minutter, køl af og hæld dem over salaten.

Skær agurkerne med en kartoffelskræller på den lange led, så de bliver lange ”baner”. Rør hvidvinseddike med rørsukker og salt, og hæld marinaden over agurkerne. Lad dem stå nogle minutter og vend dem rundt, så marinaden fordeles. Hæld marinaden fra lige inden servering og drys med klippet purløg.

Grill eller steg kyllingespyd efter anvisning på emballagen og server med saltbagte kartofler, vandmelonsalat og lynmarineret agurkesalat.