Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Stegte kyllingespyd med salat, persillepesto, cremet peberdip og lækkert brød

10 personer

Ingredienser

30 Danpo stegte kyllingespyd

2½ dl. hakket persille

5 spsk. valnødder

5 spsk. revet parmesan

2½ dl. olie

1 spsk. citronsaft

½ l. creme fraiche

Salt og friskkværnet peber

5 st. hjertesalat

250 g. rød snackpeber

5 tomater

2½ dl. oliven

Vores kyllingespyd er en hel marineret inderfilet - saftig og fuld af smag.

 

Tilberedning:

Steg kyllingespyd efter anvisning på pakken.

Pesto: Blend persille, valnødder, parmesan, olie og citronsaft til en ensartet masse og stil på køl.

Cremet peberdip: Krydr creme fraiche med salt og friskkværnet peber og stil på køl.

Salat: Bland salat af hjertesalat i fine strimler, snakpeber i skiver og tomat i tern samt oliven.

Server kyllingespyd med salat, persillepesto, cremet peberdip og brød.