Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Stegte kyllingespyd med kartoffelrösti, gulerodsfritter og gnavegrønt

10 personer

Ingredienser

30 stk. Danpo stegte kyllingespyd

10 store gulerødder

½ dl. olie

1-1½ tsk. salt

10 bagekartofler

2 store løg

2-3 fed hvidløg

2½ tsk. salt

2 store æg

Olie til stegning

Gnavegrønt efter eget valg

Vores kyllingespyd er en hel marineret inderfilet - saftig og fuld af smag.

 

Tilberedning

Tilbered kyllingespyd efter anvisning på pakken.

Skræl gulerødderne og skær dem i lange tynde stave. Dryp olie over og drys med salt. Bred gulerodsstavene ud på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen 20-25 minutter ved 200ºC

Skræl kartofler og riv dem groft. Læg de revne kartofler i en si og pres dem så noget af væden løber fra. Riv løg fint og pres hvidløg. Rør kartoffel, løg og hvidløg godt sammen og tilsæt æg og salt. Form små kugler af kartoffel massen og tryk dem flade, så de bliver ca. 1 cm høje.
Opvarm olien på en pande og steg rösti heri, indtil de er sprøde og gyldne på begge sider. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir og server med kyllingespyd, gulerodsfritter samt gnavegrønt af f.eks. broccoli, tomat og blomkål.