Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Stegte kyllingespyd med hvedekernesalat, tzatziki, humus og rød pesto

10 personer

Ingredienser

30 Danpo stegte kyllingespyd

Hvedekernesalat

500 g. hvedekerner

2 rødløg

2 store tomater

2 grønne peberfrugter

2½ spsk. hakket basilikum

2½ spsk. limesaft

1½-2 tsk. salt

Tzatziki

2 agurker

½ l. græsk yoghurt

5 fed hvidløg

Humus

1000 g kogte kikærter

2½ spsk. citronsaft

5 fed hvidløg

2½ spsk. olie

2 tsk. salt

Lidt spidskommen og chilipulver (efter smag)

1-1½ dl. vand

Rød pesto

2½ dl. soltørrede tomater i olie

2½ dl. mandler

1 1/4 dl. olivenolie

1½ dl. revet parmesan

Frisk basilikum til pynt

Brød

Vores kyllingespyd er en hel marineret inderfilet - saftig og fuld af smag.

 

Steg kyllingespyd efter anvisning på pakken.

Hvedekernesalat: Kog hvedekerner efter anvisning på pakken og lad dem køle af. Hak rødløg, tomat og peberfrugt meget fint og bland dem i de afkølede hvedekerner sammen med finthakket basilikum og limesaft. Smag til med salt og lad salaten trække, gerne ½ time før servering.

Tzatziki: Riv agurker groft og rør det sammen med græsk yoghurt, og presset hvidløg.

Humus: Hæld vandet fra kikærterne og skyl dem i et dørslag. Hæld dem i en blender sammen med citronsaft, hvidløg, olie, salt, spidskommen og chilipulver og blend det godt. Juster konsistensen med vand, så humus’en bliver blød og cremet.

Rød pesto: Blend soltørrede tomater med mandler, olivenolie, parmesan og basilikum til en ensartet masse. 

Server kyllingespyd med hvedekernesalat, tzatziki, humus, rød pesto og godt brød.