Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Stegte kyllingespyd med hindbærsalat, grillet peberfrugt og marinerede speltkerner

10 personer

Ingredienser

30 Danpo stegte kyllingespyd

5 peberfrugter

500 g. speltkerner

½ dl. olie

1 spsk. citronsaft

½ dl. hakkede krydderurter f.eks. persille og purløg

Salt og peber

250 g. babysalat

30 cherrytomater

1½ dl. oliven

2½ dl. croutoner

2½ dl. kogte kikærter

250 g. friske hindbær

Vores kyllingespyd er en hel marineret inderfilet - saftig og fuld af smag.

 

Tilberedning

Tilbered kyllingespyd efter anvisning på pakken.

Del peberfrugter i kvarte, læg dem på en bageplade med skindsiden opad og bag dem i ovnen 10-12 minutter ved 225ºC. Skindet skal blive lidt sort på overfladen, evt. sættes ovnen på grill et minut eller to til sidst. Lad peberfrugter afkøle, fjern skindet og skær dem i mindre stykker.
Kog speltkerner efter anvisning på pakken og lad dem afkøle. Rør en marinade af olie, citronsaft, hakkede krydderurter, salt og peber og hæld den over speltkernerne. Bland grillet peberfrugt i og anret på et fad.

Top op med babysalat, cherrytomater skåret i halve, oliven, croutoner og kogte kikærter. Pynt til sidst med friske hindbær og server salaten med kyllingespyd og evt. et stykke brød.