Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Rosmarinspyd & jordskokkerisotto med trøffelolie


10 Portioner

Ingredienser:
20 stk Danpo kyllingeinderfileter
Olivenolie evt. med rosmarin
20 Rosmarinkviste eller små træspyd
Salt, peber

Jordskokkerisotto:
700g skrubbede jordskokker
2-3 løg
Olivenolie
6 fed hvidløg
½ dl timianblade
1-2 dl tør hvidvin
600 g risottoris
14-16 dl bouillon
Safran
Salt, peber
Trøffelolie

Tilberedning:
Skær 1/4 af jordskokkerne i meget tynde skiver og læg dem i iskoldt vand. Resten af jordskokkerne skæres i små tern.

Sauter hakket løg i olivenolie til det er mørt. Tilsæt hakket hvidløg, timianblade samt jordskokker i små tern og rist 10 min. Kom risene og safran ved, bland godt og hæld hvidvin hen over. Kog hvidvinen helt væk og tilsæt bouillon kogt med safrantråde lidt af gangen. Lad risottoen koge ca. 20 min. for svag varme under jævnlig omrøring. Spæd løbende med ekstra bouillon.

Vend inderfileterne i rosmarinolie og sæt dem på rosmarinkviste eller træspyd. Krydr med salt og peber og steg dem ca. 4 min. på hver side på panden. Dup de tynde skiver jordskokker tørre og steg dem sprøde i varm olivenolie. Smag risottoen til med salt, peber og trøffelolie. Drys med jordskokkefritter og server spydene til.