Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Kokospanerede kyllingeinderfileter med kokosdip og nudelsalat.

10 Portioner

Ingredienser
20 - 30 stk. kokospanerede inderfileter

Kokosdip
2 dl kokosmælk
100 g frisk ost
2 grønne chilier uden kerner
1 spsk. limesaft
Salt

Nudelsalat
600 g nudler
2 bdt. radiser
2 små agurker
250 g Mizuna salat eller rucola

Dressing
2 dl sød chilisauce
1/2 dl limesaft
1/2 dl sojasauce
1 spsk. mørk ristet sesamolie

Tilberedning

Tilbered inderfileterne i ovnen eller i friture. Pisk kokosmælk, friskost og finthakkede grønne chilier sammen. Smag dressingen til med limesaft og salt.

Tilbered nudlerne som anvist og skyl godt i koldt vand. Skyl radiserne grundigt, lad gerne lidt af toppen sidde og skær dem i skiver. Halver agurken, fjern kernerne og skær den i skrå skiver.

Pisk chilisauce, limesaft, sojasauce og sesamolie sammen. Vend nudlerne godt rundt i dressingen og tilsæt de øvrige grønsager.