Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Buffet med stegte kyllingespyd, 3 salater og humus

10 personer

Ingredienser

30 Danpo stegte kyllingespyd

Hvedekernesalat

2½ dl. hvedekerner

3 gulerødder

1½ dl. croutoner

1½ dl. kogte kikærter

125 g. babysalat

125 g. friske hindbær

Spinatsalat

250 g. grønne bønner

250 g. babymajs

250 blommetomater

250 g. babyspinat

2½ dl. brombær

2½ spsk. balsamico

2½ spsk. flydende honning

3-kålssalat

250 g. broccoli

250 g. blomkål

2½ dl. edamame bønner

½ l. fintsnittet spidskål

5 spsk. soltørrede tomater i olie

Humus

1000 g. kogte kikærter

2½ spsk. citronsaft

5 fed hvidløg

2½ spsk. olie

2½ tsk. salt

Spidskommen og chilipulver (efter smag)

Ca. 1-1½ dl. vand

Vores kyllingespyd er en hel marineret inderfilet - saftig og fuld af smag. Perfekt på buffeten.

 

Tilberedning

Tilbered kyllingespyd efter anvisning på pakken.

Hvedekernesalat: Kog hvedekerner efter anvisning på pakken og lad dem afkøle. Skræl lange strimler af guleroden med en kartoffelskræller og bland hvedekerner med gulerodsstrimler, croutoner, kikærter, babysalat og friske hindbær.

Spinatsalat: Damp bønner 1 minut og skyl straks med koldt vand til de er helt afkølet. Del babymajs på langs og skær tomater i kvarte. Bland babyspinat med bønner, babymajs, tomater og friske brombær. Rør balsamico og honning sammen og dryp marinaden over salaten lige inden servering.

3-kålssalat: Del broccoli og blomkål i små buketter. Hæld de frosne edamame bønner i en lille skål, overhæld med kogende vand og lad dem trække i ca. 5 minutter, inden vandet hældes fra. Bland broccoli, blomkål og edamame bønner med fintsnittet spidskål. Skær de soltørrede tomater i tynde strimler og bland dem i salaten lige inden servering.

Humus:Blend kikærter, citronsaft, hvidløg, olie, salt og krydderier og juster konsistensen med vand.

Server kyllingespyd med de tre slags salat, humus og evt. brød