Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Stegte kyllingefrikadeller med grov karrysauce, mango og kokos

10 portioner

Ingredieser:
20 stk. Danpo kyllingefrikadeller

9 dl. fuldkorns ris
75 g. ristede kokosflager
Frisk koriander

Karrysauce:
75 g, smør
2-3 løg hakket
5 tsk. karry
5 dl. hønsebouillon
5 dl. madlavningsfløde
2-3 æbler ca. 375 g. skåret i tern
375 g. mango skåret i tern


Tilberedning
Lad smørret smelte i en gryde. Tilsæt hakket løg og svits dem, til de er blanke. Tilsæt karry og lad det bruse af. Hæld hønsebouillon og madlavningsfløde i gryden. Kog forsigtigt saucen op og tilsæt æbler- og mangotern. Jævn evt. saucen med maizena.

Kog risen efter anvisning på pakken.

SSteg kyllingefrikadellerne i ovnen ved 200°C i 12-15 minutter.

Anret kyllingefrikadellerne med ris, sauce og drys med kokosflager samt frisk koriander.