Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Stegte frikadeller med rodfrugter

10 portioner

Ingredieser:
20 stk. kyllingefrikadeller fra Danpo

2 kg rodfrugter skåret i tern - fx rødbede, persillerod, selleri, gulerod og kartoffel
2-3 dl. olivenolie
2-3 spsk. æbleeddike
Salt og kværnet sort peber

Dijon Dressing:
7 dl. creme fraiche 18%
4-5 tsk. dijon sennep
Salt og kværnet sort peber

Frisk persille til pynt

Tilberedning
Vend rodfrugterne med olivenolie, æbleeddike, salt og kværnet peber. Steg rodfrugterne i ovnen i ca. 40 min. ved 200C.

Rør imens alle ingredienserne til dressingen sammen og smag til.

Steg kyllingefrikadellerne i ovnen ved 200°C i 12-15 minutter.

Server kyllingefrikadellerne med de ovnstegte rodfrugter og dressing. Pynt evt. med frisk persille.