Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Spaghetti bolognese med champignon

10 portioner

Ingredienser
1 kg hakket Danpo kyllingekød
4-5 fed knust hvidløg
250 g hakkede champignon
75 g konc. tomatpure
4 dåser flåede hakkede tomater
1-2 spsk oregano
Salt, peber

Tilbehør: Pasta og revet ost

Tilberedning
Brun kylling og hvidløg i en gryde.
Tilsæt champignon og svits i endnu 3 min.

Kom tomatpure, hakkede tomater samt oregano ved, og lad det koge i ca. 10 min. for meget svag varme. Spæd evt. med vand.

Smag til med salt og peber og kom saucen hen over frisk kogt pasta.

Server med revet ost.

Tips: Tilsæt evt. 150 g bacon i strimler (evt. kalkunbacon)