Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Pizzalagkage med kylling og hjemmelavet pesto

10 portioner

Ingredienser

900 g hakket kylling

5 tsk. pizzakrydderi

2-3 tsk. salt

Tomatsauce

1,2 kg tomat passata

5 fed presset hvidløg

250 g finhakket løg

3 tsk. oregano

3 tsk. salt

Lagkage fyld

2-3 lille grøn squash

5 store tomater

15 store fuldkornstortillas

500 g revet mozzarella

3-400 g cherrytomater

Pesto

90 g pinjekerner

250 g parmesan

3 dl. olivenolie

5 håndfulde frisk basilikum (gem et par blade til pynt)

5 fed hvidløg 

Tilberedning: Ælt hakket kylling godt med pizzakrydderi og salt.

Bland tomatpassata med presset hvidløg, finthakket løg, oregano og salt.

Skær squash og tomat i meget tynde skiver.

Læg en tortilla på en bageplade beklædt med bagepapir. Smør et lag tomatsauce på tortillaen, drys med mozzarella og læg ca. 1/3 af kyllingekødet på i små ”totter”. Læg næste tortilla på, herpå tomatsauce og mozzarella samt tynde skiver af squash. Herpå endnu en tortilla, tomatsauce, mozzarella og kylling, dernæst et nyt lag med skiver af tomat oven på tomatsauce og mozzarella og endelig den sidste tortilla med tomatsauce, mozzarella og kylling samt små cherrytomater skåret i halve.

Bag lagkagerne i ovnen ca. 30 minutter ved. 175C.

Pynt af med basilikumblade.