Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Lasagne med kylling, spinat og svampe

10 personer

Ingredienser:
1,2 kg Danpo hakket kyllingekød
250 g bacon i tern
2-3 fed hvidløg
½ kg svampe – feks shitake, østershatte, champignon
600g spinat
1 dl tomatpure
7 dl hønsebouillon
Salt, peber
500g frisk mozzarella
600g friske lasagneplader eller rulle

Tilbehør:
Brød

Tilberedning:
Svits kylling, bacon og hvidløg i en stor gryde eller sautepande. Tilsæt snittede svampe og svits nogle minutter.
Kom spinat, tomatpure og bouillon ved, og lad det småkoge 5 min., smag til med salt og peber.

Skær mozzarellaosten i tynde skiver.

Kom lidt af saucen i bunden af et ildfast fad og læg dernæst lasagneplader, sauce og ost lagvis. Bag lasagnen ved 200°C i
ca. 30 min.


Energi pr. portion: 3100kJ (738 kcal), protein 29% Fedt 35%, kulhydrat 36%