Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Kyllingepizza med ruccola

10 portioner

Ingredienser

Tomatsauce: 500 g hakkede tomater med basilikum

2 løg, hakket
100 g koncentreret tomatpuré
2 fed presset hvidløg
4 spsk. olivenolie
Salt og friskkværnet peber

Pizza: 900 g Danpo hakket kylling
2 spsk tørret oregano
2 tsk. tørret chili
2 tsk. hvidløgspulver
Færdiglavet pizzadej - evt købt.
500 g revet ost

Topping: 2-300 g friske ruccolablade
3 spsk. citronsaft
Salt

 

Tilberedning: Blend alle ingredienser til tomatsaucen.

Varm ovnen op til 230° med en pizzasten eller en bageplade i så den er meget varm.

Rør det hakkede kød løst sammen med oregano, chili og hvidløg.

Rul pizzadejen ud og fordel tomatsauce herpå. Fordel osten på tomatsaucen, og strø klumper af kyllingefarsen øverst.

Bag pizzaen på den varme plade 8-10 minutter.

Vend ruccala med citron og salt og fordel det straks over de nybagte pizzaer.

Go ide

Du kan lave pizzaen som små pizzaer til børnemenuen.

Skal det være en sundere version kan bunen laves af revne kartofler, æg, ost kartoffelmel og salt.