Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Kyllingelasagne

10 portioner

Ingredienser

900g Danpo hakket kylling
2 store løg
4 fed hvidløg
700 g squash
700 g gulerødder
600 g spinat
4 spsk. olivenolie
1 kg hakkede tomater
3½ dl bouillon (af terning rørt med vand)
Salt og friskkværnet peber
5 tsk. tørret rosmarin
2-3 tsk. paprika
1 l færdig hvid sauce (Bechamel eller Mornay-sauce)
2-3 pakker lasagneplader
600 g revet mozzarella

 

Tilberedning: Rens alle grøntsagerne. Hak løg og hvidløg. Riv squash og gulerødder på et rivejern.

Svits løg i olie, til det er gennemsigtigt. Tilsæt kylilngekødet og brun det. Tilsæt grøntsager og rør godt. Tilsæt hakkede tomater, vand og bouillonterning sammen med krydderier og lad det koge op. Skru ned for varmen og lad det småsimre i 20 minutter. Smag til med salt og peber.

Læg lasagneplader, hvid sauce, friske spinatblade og kødsauce lagvis i et ovnfast fad. Start og afslut med et lag kødsovs og fordel til sidst hvid sauce over. Drys med revet ost. Bag lasagnen i en forvarmet ovn ved 180° i 40 minutter til osten er fint gylden.

 

Go ide 

Har du ekstra god tid i køkkenet, eller skal lave lasagne til en lille gruppe - så fyld lasagne i små ovnfaste skåle.

En skål til hver, det er super forkælelse af dine gæster...