Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Kyllingekødsauce med spaghetti

4 portioner

Ingredienser

900g hakket kylling
2 løg, finthakket
Olivenolie
4-5 fed hvidløg, hakket
6 stængler selleri, finthakket
2-3 revne gulerødder
500 g hakkede tomater
2 terninger hønsebouillon
5 spsk. hakket basilikum
Salt og friskkværnet peber

Tilbehør:

Spaghetti
Friske basilikumblade
Evt. revet parmesan

Tilberedning: Svits løg i olivenolie til de er klare. Tilsæt, hvidløg og hakket kylling og lad kødet svitse til det tager farve.

Tilsæt selleri, revet gulerod, hakkede tomater, bouillon og basilikum. Lad kødsaucen simre ca. 45 minutter og smag til med salt og friskkværnet peber.

Server med spaghetti, friske basilikumblade og evt. revet parmesan på toppen.

 

Go ide

Grøntsager er langt sunder og mere fiberrige end spaghetti, så du kan med fordel skifte spaghettien ud med strimlede grøntsager - fx. squash.