Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Kyllingekarbonade med symfoni af rodfrugter og dip

10 personer

Ingredienser
Karbonader:
1,2 kg hakket Danpo kyllingekød
150 g rasp
Salt, peber
Fedtstof til stegning

Rodfrugtesymfoni:
800g gulerod
800g persillerod
800g pastinak
500g løg
10g hvidløg, hakket
400g rosiner
3 kviste rosmarin
Vindruekerneolie til stegning
Salt og peber


Dip:
400g cheasy fraiche 9%
70g purløg, finthakket
6g hvidløg, finthakket
70g kørvel, finthakket
Salt, peber


Tilbehør:
Brød

Tilberedning:
Del kødet i 10 portioner og form til karbonader. Karbonaderne vendes i krydret rasp. Brun fedtstof på panden, steg karbonaderne ved kraftig varme. Dæmp varmen og steg ca. 4-5 min. på hver side.

Skræl og skær alle grøntsager i små tern. Rist rodfrugter på en pande i vindruekerneolie sammen med hakket hvidløg og rosmarinkviste til de tager farve og er møre.
Vend rosinerne i, så de lige når at blive varme, smag til med salt og peber.

Rør cheasy fraiche sammen med purløg, hvidløg og kørvel. Smag til med salt og peber.

Serveres med groft brød.