Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Kyllingefrikadeller med waldoffsalat og ristede kartofler

10 personer

Ingredienser:
20 stk Danpo kyllingefrikadeller

Waldorffsalat:
5 røde danske æbler i tern
125 g valnødder, groft hakket
250 g blå druer i halve uden sten
500 g bladselleri i tynde skiver

Dressing af:
7 dl skyr
5 spsk flydende honning
Kværnet fem peber

Tilbehør:
1,5 kg kogte kartofler i tern, stegt i olie på pande krydret med salt og peber.

Tilberedning:
Steg kyllingefrikadellerne i ovnen ved 200°C i 12-15 minutter.

Bland alle ingredienser sammen til Waldorffsalat i en skål.

Vend skyr med flydende honning, og vend det i salaten og pynt med kværnet fem peber.

Server med stegte frikadeller og ristede kartoffeltern.