Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Kyllinge-muffins med grøntsagspakker

10 portioner

Ingredienser

900 g hakket kylling

150 g revet løg

350 g revet squash

150 g havregryn

5 æg

3 tsk. salt

Pynt

Gulerod i tændstik-tynde stave

Ærter

Majs

Peberfrugt i tynde strimler

Løg i både

Små broccolibuketter

Grøntsagspakker

2-3 squash

2 røde peberfrugter

5 gulerødder

300 g sugarsnaps

Tilberedning: Rør hakket kylling med revet løg og revet squash. Mal havregryn til groft mel i en minihakker og bland det i farsen sammen med æg og salt.

Fordel farsen i små muffin forme. Lav sjove ansigter i overfladen med grøntsagerne (pynt) og bag dem i ovnen ved 175⁰C i ca. 20 minutter til de er gennemstegt. 

Pynt evt. ekstra med friske krydderurter eller strimlet gulerod.

Lav grøntsagspakkerne af strimlede grøntsager og squash, der er skåret på langs i tynde skiver, det er nemmest med en grøntsagsskræller.

Rul hver squash skive omkring en lille håndfuld af de strimlede grøntsager. Hold dem sammen med en tandstik.

Server kyllinge-muffins med grøntsagspakker og pastaskruer.