Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Klassikeren - Frikadeller med kartoffelsalat

10 portioner

Ingredieser:
20 stk. kyllingefrikadeller fra Danpo

1,6 kg kogte og afkølede kartofler skåret i skiver

Dressing:
5 dl. syrnet fløde
2 dl. mayonnaise
4 spsk. sød sennep
4 tsk. dijonsennep
1 dl. fint hakket purløg
150 g. hakket rødløg
Salt og kværnet sort peber

Pynt: Masser af frisk purløg og cherrytomater i halve

Tilberedning
Bland alle ingredienserne til dressingen sammen og smag til. Bland dressingen med de kogte og kolde kartofler. Kartoffelsalaten må gerne trække 1 times tid inden servering.

Steg kyllingefrikadellerne i ovnen ved 200°C i 12-15 minutter.

Pynt kartoffelsalaten med purløg, tomater og server med kyllingefrikadellerne.