Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Frikadeller med waldorffsalat


10 Portioner
20 stk. Danpo kyllingefrikadeller


Waldorffsalat
750 g bladselleri i skiver 1cm
250 g knoldselleri i tern 1x1 cm
700 g æble i store tern
250 g grønne druer u/sten skåret i halve
150 g valnødder groft hakket


Dressing
500 g skyr eller kvark
3 spsk. flydende honning
Salt og friskkværnet peber


Brunede kartofler
1½ dl. sukker
Smør
1,5 kg kogte små kolde faste kartofler


Pynt
Blad selleri toppe og hakket valnødder


Tilberedning
Bland alle ingredienserne til waldorffsalaten sammen i en skål. Lav dressingen og vend den i salaten, gem lidt hakkede valnødder og bladselleritoppe til pynt.

Varm kyllingefrikadellerne efter anvisning på pakken.

Varm sukker op på en pande til det smelter. Rør ikke i sukkeret men lad det smelte ganske langsomt. Når sukkeret er smeltet kom smør i og lad det smelte sammen, Skyl de pillede kartofler i vand og kom dem på panden, hvor de steges ved medium varme, til de er let gyldne.
Server frikadeller med waldorffsalat og brunede lune kartofler.