Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Wraps med kylling og avocadocreme

10 personer

Tilberedning: Ca. 25 minutter

Ingredienser:

Kyllingeinderfileter eller kyllingebrystfileter 1 kg afhængig af pakkestørrelse
3 lime eller citron
Salt og peber
6 tsk olie
4-5 små friske røde chilier eller lidt chilipulver
5 velmodne avocadoer
20 spsk græsk yoghurt 0,1% eller anden mager, fast yoghurt
50 tynde, grønne asparges
2-3 røde peberfrugter
4 stk hjertesalat eller anden salat
10 -15 tortilla wraps – gerne fuldkornswraps

Tilbehør:
1 kg tomater


Tilberedning:
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Skær inderfileter igennem på langs eller skær bryst i ½- 3/4 cm tykke strimler. Vend kyllingestrimlerne i reven skal og saft af lime samt salt og peber.

Varm olien på en pande ved god varme. Kom kødet på panden og brun det på alle sider. Skru ned til middel varme og steg til kødet er gennemstegt. Samlet stegetid 8-10 minutter. Tag kødet af panden og lad det afkøle en smule.

Skær chili igennem på langs og fjern kernerne. Hak chili fint. Mos avocadokødet groft med en gaffel, rør det med yoghurt og chili. Smag det til med salt og peber.

Knæk den nederste, træede del af aspargesene. Skær dem evt. igennem på langs. Giv dem et opkog i nogle få minutter, de må gerne have bid.

Lun tortillaerne som angivet på emballagen. Smør avocadocreme på tortillaerne. Læg salat, aspargesene og strimlet peberfrugt på før kyllingekødet fordeles øverst og tortillaerne rulles fast sammen.

Skær evt. tomaterne i mindre stykker.

Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 26%
Kulhydrat 44%
Fedt 30%
2445 kJ - 580 kcal



Kilde: Landbrug og Fødevarer