Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Stegt kyllingefilet med pastasalat og pesto

10 personer

Ingredienser

10 stk. stegt kyllingefilet m/skind

Pesto

2 bundter frisk basilikum

2-3 fed hvidløg

3-4 spsk. revet parmesan

5-6 spsk. pinjekerner

2½ dl olivenolie

Pastasalat

750 g pasta penne

750 g. broccoli

Blandet grøn salat f.eks. frissé og mangold

2 dl sorte oliven


Tilberedning

Læg kyllingefileterne i et ovnfast fad og steg dem ca. 20 ved 175ºC til de er gennemvarme.

Rist pinjekerner på en tør pande til de får en smule farve og lad dem køle af. Blend dem med hvidløg, parmesan, frisk basilikum og olivenolie.

Kog pasta penne efter anvisning på pakken. Hæld vandet fra og lad dem afkøle. Del broccoli i små buketter, og damp dem i 1 minut. Skyl derefter med koldt vand og lad dem dryppe af.

Bland pasta med pesto og broccoli buketter og anret med frissé og mangold salat samt sorte oliven.

Server kyllingefileterne med pastasalat, og evt. groft brød.