Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Snackkurv med kryddermarineret kylling

10 personer

Ingredienser

Pitabrød med kryddermarineret kylling og Dijonnaise

5 stk. kryddermarineret kyllingefilet

10 stk. fuldkorns pitabrød

5 tomater

10 salatblade

5 spsk. ketchup

Dijonnaise

5 spsk. mayonnaise

1-2 spsk. Dijon sennep

Evt. lidt salt og peber

 

Tortilla med kryddermarineret kylling og citronpebercreme

5 stk. kryddermarineret kyllingefilet

5 store fladbrød

5 mellemstore gulerødder

2 rødløg

250 g babyspinat

5 spsk. revet cheddar

Citronpebercreme

2½ dl. creme fraiche

1 tsk. citronpeber

Evt. salt

Tilberedning

Pitabrød med kryddermarineret kylling og Dijonnaise

Opvarm kryddermarineret kyllingefilet efter anvisning på emballagen, og skær dem i skiver.

Lun pitabrød i efter anvisning på pakken. Skær tomater i skiver, og del salatbladene i mindre stykker.

Rør mayonnaise med sennep, og smag evt. til med lidt salt og peber.

Fordel kryddermarineret kylling, salatblade og tomatskiver i de lune pitabrød. Pynt med tomatketchup og Dijonnaise.

 

Fladbrød med kryddermarineret kylling

Opvarm kryddermarineret kyllingefilet efter anvisning på emballagen, og skær kyllingefileterne i tynde strimler.

Lun tortillabrødene ganske kort, enten på en varm pande eller i ovnen pakket ind i stanniol. Det er vigtigt at de forbliver bløde, - de tåler kun ganske lidt varme.

Riv gulerødderne groft og skær rødløg i tynde både.

Rør creme fraiche med citronpeber og smag til med salt.

Fordel babyspinat og kyllingestrimler på de to brød. Drys med groftrevne gulerødder, rødløg i strimler og revet cheddar. Dryp til sidst citronpebercreme over.

Rul dem stramt sammen, og skær dem over i to.

Server dem i en snackkurv, evt. med ekstra grøntsager som f.eks. sugar snaps, cherrytomater, gulerødder og squash i stave samt guacamole.