Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Minutfilet - saltimbocca

Ingredienser
10 stk Danpo Minutfilet
10 stk Parma skinke
2 bdt. Salvie
10 gulerødder
2 squash
1 kg frosset spinat
Revet ost
Salt og peber, olie

8 stk. gulerødder – i tern
2 selleri/bladselleri - i tern
4 fed hvidløg
8 stk. tomater i tern
4-5 dl hvidvin
2-3 bouillonterning/kylling
900g båndpasta
2 bundter persille


Tilberedning

Læg minutfilet fladt ud. Læg salvieblade på fileten, krydr med salt op peber og læg en skive parmaskinke omkring. Steg filetterne ved mellemvarme på begge sider – ca. 3 min. på hver side.

Sauter gulerødder og bladselleri i olie. Tilsæt hakket hvidløg, tomat og hvidvin. Rør det sammen og lad det koge ned. Tilsæt 3 dl vand og 1 bouillonterning. Lad det koge i ca. 10 minutter.

Kog pasta mør. Vend det kort i smør/olie på en pande og tilsæt persille og groft salt.